Hozelock

- produceret i England

At tage sig af sin have kan være meget givende. Uanset om det er at vande eller plante frø og blomster i bedene, nyder vore kunder at være en del af havens vækst. Med mere end et halvt århundredes haveekspertise forstår Hozelock lykken ved at arbejde i sin have og har udviklet en stor serie med produkter, som hjælper vore kunder til at få deres haver til at blomstre og komme til live. Hvert produkt er udformet og designet til at give vore kunder den bedste mulighed for at lykkes med sit havearbejde.

Som følge heraf er Hozelock en af Englands populæreste leverandører af haveprodukter. Siden vi i 1959 blev grundlagt på en flyveplads i nærheden af byen Haddenham, har vi løbende investeret i at holde vores sortiment up-to-date og vi har et omfattende udvalg, som omfatter: vandingsprodukter, havedamsudstyr og tryksprøjter. Vort første produkt var verdens første plastik slangekobling – the Hoze-Lock. I dag ligger vort hovedkontor i Birmingham (England), og på trods af at vi er en international producent af haveprodukter, fremstiller vi over 75% af vore produkter i England. De resterende 25% er fremstillet i Frankrig, Malaysia, Taiwan og Kina.

Hozelock Danmark er en del af Hozelock Group. Hozelock Group fremstiller produkter under to varemærker: Hozelock – vort havevaremærke, og Tricoflex – vort slangevaremærke.

Gardening for life.