Ukrudtsbekæmpelse

Det er et ældgammelt problem, som alle havefolk står over for hvert år… ukrudt!

Disse irriterende, uønskede planter spreder sig som en steppebrand og optager næring fra jorden og plads, der ellers er reserveret til de planter, du har valgt. Den gamle løsning på problemet, som vi alle har brugt, når vi ser de frygtede mælkebøtter eller smørblomster, er at bekæmpe ukrudtet ved håndkraft. Det kan dog gøre mere ondt end godt, for når man graver i jorden med hænderne eller en greb, opstår der bevægelse i jorden, som kan give ukrudtsfrø i jorden mulighed for at blive løftet mod overfladen, så de kan begynde at spire. Og vi ved alle, at ukrudtsbekæmpelse med håndkraft kan give dårlig ryg og ømme knæ!

Så hvilke andre behandlingsmetoder kan man bruge til at bekæmpe disse plager?

Termisk ukrudtsrensning

Et alternativ, der har vist sig at være langt mere sikkert og sammenlagt billigere end kemikalier, er elektrisk ukrudtsbekæmpelse. Green Power termisk ukrudtsrenser er et nyt, sikkert alternativ, der leverer et termisk chok på 600°c direkte til ukrudtet.

Det kræver kun 3 sekunders anvendelse på hvert stykke ukrudt, efterlader ingen barske kemikalier, udgør ingen fare for beskadigelse af de omgivende planter og kræver ikke dyre udskiftninger. Den er miljøvenlig og varmer op på 45 sekunder.

Den er også høj nok til, at brugerne ikke behøver bøje sig ned, så der ikke opstår belastning af ryggen og knæene.

4184-GreenPower-WeedAlive

Sprøjter fra Hozelock

Hvis du vil bekæmpe ukrudt på større områder, og præcision er mindre vigtigt, kan en sprøjte fra Hozelock fyldes med dit ønskede ukrudtsmiddel (med brug af den korrekte dosis) og hurtigt anvendes på området. Sprøjter fra Hozelock er tilgængelige i en lang række størrelser og kan behandle selv de største områder uden behov for konstant opfyldning.

Standardsprøjter

Plus tryksprøjter

Pro tryksprøjter