Vilkår og betingelser for konkurrence på sociale medier

 1. Promotoren er: Hozelock AB (CVR nr 19931390.), hvis registrerede kontor er Glenshøjparken 53, 5620 Glamsbjerg.
 2. Konkurrencen er åben for indbyggere i Danmark på 16 år eller derover, undtagen ansatte hos Hozelock og deres nære slægtninge og enhver anden med tilknytning til organisationen eller bedømmelsen af konkurrencen.
 3. Der er intet deltagergebyr og intet køb nødvendigt for at deltage i denne konkurrence.
 4. Ved at deltage i denne konkurrence angiver en deltager sin accept af at være bundet af disse vilkår og betingelser.
 5. Vejen til deltagelse i konkurrencen og detaljer om hvordan man deltager er via Facebook og Instagram. Konkurrencerne løber på tværs af alle sociale mediekanaler (Facebook og Instagram).
 6. Der accepteres kun én deltagelse pr. person. Flere tilmeldinger fra samme person vil blive diskvalificeret.
 7. Sidste frist for tilmelding vil være den dato som står skrevet i konkurrencens beskrivelse. Efter denne dato vil der ikke være flere tilmeldinger til konkurrencen.
 8. Intet ansvar kan accepteres for bidrag, der ikke er modtaget af en eller anden grund.

Reglerne for konkurrencen og hvordan man deltager er som følger:

  1. Arrangøren forbeholder sig retten til at annullere eller ændre konkurrencen og disse vilkår og betingelser uden varsel i tilfælde af en katastrofe, krig, civil eller militær uroligheder eller ethvert faktisk eller forventet brud på enhver gældende lov eller regulering eller enhver anden begivenhed uden for arrangørens kontrol. Eventuelle ændringer i konkurrencen vil blive meddelt deltagerne så hurtigt som muligt af arrangøren.
  2. Initiativtageren er ikke ansvarlig for unøjagtige præmieoplysninger, der leveres til en deltager af en tredjepart, der er forbundet med denne konkurrence.
  3. Præmien er som følger:
 1. Præmien er som angivet, og der vil ikke blive tilbudt kontanter eller andre alternativer. Præmierne kan ikke overdrages. Præmier afhænger af tilgængelighed, og vi forbeholder os retten til at erstatte enhver præmie med en anden af tilsvarende værdi uden varsel.
  1. Vinderne vil blive valgt tilfældigt blandt alle bidrag modtaget af en uafhængig dommer.
  2. Vinderen får besked via e-mail eller DM på Facebook eller Instagram inden for 28 dage efter afslutningsdatoen. Hvis vinderen ikke kan kontaktes eller ikke gør krav på præmien inden for 14 dage efter meddelelsen, forbeholder vi os retten til at trække præmien tilbage fra vinderen og vælge en erstatningsvinder.
  3. Promotoren vil underrette vinderen, hvornår og hvor præmien kan leveres.
  4. Arrangørens beslutning med hensyn til alle forhold, der har med konkurrencen at gøre, vil være endelig, og der vil ikke blive indgået korrespondance.
  5. Ved at deltage i denne konkurrence angiver en deltager sin accept af at være bundet af disse vilkår og betingelser.
  6. Konkurrencen og disse vilkår og betingelser vil være underlagt dansk lov, og enhver tvist vil være underlagt domstolenes eksklusive jurisdiktion.
  7. Vinderen accepterer brugen af hans/hendes navn og billede i ethvert reklamemateriale, såvel som deres deltagelse. Alle personlige data relateret til vinderen eller andre deltagere vil udelukkende blive brugt i overensstemmelse med gældende dansk databeskyttelseslovgivning og vil ikke blive videregivet til en tredjepart uden deltagerens forudgående samtykke.
  8. Deltagelse i konkurrencen vil blive betragtet som accept af disse vilkår og betingelser.
  9. Denne kampagne er på ingen måde sponsoreret, støttet eller administreret af eller forbundet med Facebook, Instagram eller noget andet socialt netværk. Du giver dine oplysninger til Hozelock og ikke til nogen anden part.
  10. Hozelocks beslutning om, hvem der kan deltage og udvælgelse af vindere er endelig. Der vil ikke blive indgået korrespondance vedrørende konkurrencen.
  11. Hozelock har ret til, efter eget skøn og til enhver tid, at ændre eller modificere disse vilkår og betingelser, en sådan ændring træder i kraft umiddelbart efter offentliggørelse på denne webside.
  12. Hozelock forbeholder sig også retten til at annullere konkurrencen, hvis der opstår omstændigheder uden for dens kontrol.